Bądź na bieżąco,

zapisz się na newsletter

a otrzymasz kupon rabatowy o wartości 5zł!

nie teraz nie, dziękuję
Koszyk jest pusty

             

       

             

 

          

 

 

   

checkout-logo-large-alt-pl-2x.png

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Niniejszym informujemy, że przetwarzamy Państwa dane osobowe. Szczegóły tego dotyczące znajdują się poniżej:

 

1.  Administratorem danych osobowych jest ANDRzej KRAwczUK, UL. GROTTGERA 14/6, 60-758 POZNAŃ.

 

2.  Przetwarzanie danych odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozpirządzenie o ochronie danych) - zwanym dlaje "RODO".

 

3.  SMają Państwo prawo " żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostwania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wnisienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.

 

4.  Jeśli przetwarzanie odbywa się na podstawie Państwa zgody - mogą Państwo ją cofnąć w dowolnym momencie, informując nas o tym, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano wcześniej.

 

5.  Mają Państwo prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uznają Państwo, że przetwarzanie odbywa się niezgodnie z prawem.

 

6.  Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu:

- realizacji zamówienia zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. b RODO;

- wypełnienia obowiązków podatkowych zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c RODO;

- ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. f RODO;

- prowadzenia korespondencji mailowej i udzielania odpowiedzi, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem zgodnie z art. 6 ust. 1 lit f RODo.

 

7.  Państwa dane osobowe mogą zostać udostępnione następującym kategoriom odbiorców: zewnętrznym firmom kurierskim, pocztowym, IT, księgowym, prawnym oraz w przypadkach gdy obowiązek ich udostępnenia wynika z obowiązujących przepisów prawa.

 

8.  Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego, ani organizacji międzynardowej.

 

9.  Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do należytej realizacji celów określonych w pkt 6 a po tym okresie zostaną usunięte.

Podane danych osobowych jest warunkiem realizacji zamówienia. W przypadku braku ich wskazania nie będzie możliwości realizacji zamówienia. W przypadku jakicholwiek wątpliwości oraz dodatkowych pytań dotyczących ochrony Państwa danych osobowych, prosimy o kontakt, np. poprzez emaila: sklep@hearthome.pl